elsasundin

- elsaas@live.com

Deckare Del13

Kategori: Deckare

Nu finns ingen återvändo. Linda står exakt på den platsen hon och Olof bestämt träff, medan resten av truppen gömmer sig diskret en bit bort och gör sig redo att ingripa i vilken sekund som helst. Linda är väldigt spänd och lite rädd över vad som kommer hända nu: Vad kommer han säga? Hur kommer han reagera och hur kommer hon reagera på det? Kommer han bli förvånad eller kommer det att komma väntat?
  Linda ser Olof närma sig henne och det mörka svallande håret fladdrar med vinden. Precis som alla de stora hjältarna i hollywoodfilmer när de just räddat världen från undergång. Skillnaden nu mot filmerna är bara att Olof inte direkt spelar “the good guy” och att det inte ens är någon film. Allt som händer nu är ren verklighet. Det funkar inte alls med omtagningar. Gjort blir gjort och det skrämmer henne när hon ser Olofs blick.
  Han är ganska nära nu, Linda har tänkt igenom väldigt länge vad hon ska säga och hon har bestämt sig för att vara väldigt kort och konkret. Inte dra ut på det, för att få allting överstökat.
Nu är Olof framme vid Linda och hans ansikte förvrängs när han får syn på hennes uttryck.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: