elsasundin

- elsaas@live.com

Deckare Del7

Kategori: Deckare

Tillbaka på stationen är alla väldigt omskakade. Fyra unga tjejers livlösa kroppar, fem jobbiga samtal till skärrade och gråtande familjer. Det värsta tänkbara hade inträffat och inget att göra åt.
  Det finns fortfarande hopp om att rädda den senaste tjejen. Men det var inte lätt för Linda att ringa och berätta för den senaste kidnappade tjejens familj om dagen. Hur de hade hittat de andra tjejernas kroppar, samtidigt som det inte fanns något spår av deras dotter och syster. Hon var fortfarande spårlöst borta och det gjorde ont i hennes hjärta att behöva berätta det för dem. Linda tänker att de måste vara outhärdligt för dem nu att gå igenom detta då de vet vad som hänt med de andra tjejerna och vad som kanske kommer att hända med henne om hon inte hittas i tid.
  Det enda positiva är att det nu i alla fall finns något att gå och stå på som förhoppningsvis leder dem på de rätta vägarna så snabbt och smidigt som möjligt. Det är allt som Linda kunnat våga säga hittills. Det är fortfarande väldigt mycket som är olöst i fallet och det gör det väldigt svårt att lova en massa. Men förhoppningsvis kommer det upp viktig information tillsammans med obduktionen som blir användbar i framtiden.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: